FOTOGRAFIE CLUB

Beginners Jeugd Gevorderden Contact
XZie Jeugd van 12 t/m 17 jaar Op speciale data gaan wij aan de slag met kinderen/jongeren en fotografie. Wij gaan minder in op de theorie en we gaan voornamelijk praktijk oefeningen doen die de jeugd leert om leuke, speciale foto's te maken met hun camera. De groep zal zowel individuele als team opdrachten uitvoeren in 2 a 3 middagen, en natuurlijk per persoon een mooie afdruk van het gemaakte werk. Welke camera heb ik nodig? Vrijwel elk digitaal fototoestel zal voldoen. 
Bij voorkeur een camera die niet ouder is dan 5 jaar / minder dan 8 megapixels heeft. Een mobiele telefoon telt niet als een camera! Heb je zelf nog geen camera en wil je toch heel graag mee doen?
Laat het ons dan even weten. Wat zijn de kosten? De kosten komen op € 39,50 per persoon voor 1 middag (c.a. 2-3 uur) 
Minimale deelname is 6 personen. Je kunt ook als groep boeken (bijvoorbeeld een verjaardag activiteit) Je betaalt dan per groep (max. 12 personen) € 250,00

Kan ik mee doen? De club is bedoeld voor jongeren (12 t/m 17 jaar) die het leuk vinden om foto's te maken, maar (nog) niet toe zijn om dieper op de theorie in te gaan. 
Daarnaast gaan we ook elkaars foto's bekijken en feedback op geven, dus als je graag wilt horen wat men van je werk vind, dan is dit de ideale plek.