FOTOGRAFIE CLUB

Beginners Jeugd Gevorderden Contact
XZie Meer voor gevorderden (vervolg op beginnersclub) De gevorderden club 'XZie Meer' is geschikt voor iedereen die al een kleine basis heeft gemaakt met fotografie. 
Als je weet hoe je camera op de manuele stand werkt, is dit een prima vervolg.
 Deze club is geïnspireerd op het RTL programma 'Het Perfecte Plaatje'. Wij willen graag met onze clubleden aan de slag gaan met verschillende soorten fotografie en elke week een leuke uitdaging aangaan. Uiteraard valt er niemand af aan het eind van de week en zal de jury ook niet zo streng zijn en verwachten we geen Marco Borsato-gezichten. Wij gaan in een tijd van 2 uur dus de foto maken! Dat betekent dat we ook soms op locatie pas de briefing geven en je misschien maar een uur de tijd hebt om de opdracht te voltooien. Het is daarom ook echt van belang dat je niet in paniek raakt van je camera. Natuurlijk zullen wij aan de zijlijn staan als je echt even ruzie hebt met een instelling en er niet uit komt. Wat voor camera heb ik nodig om mee te kunnen doen?
Het liefst zien wij de betere compact camera's, systeem camera's en de SLR's terug op onze jaarclub. Je moet zelf de basis van jouw camera kennen en kunnen fotograferen op de manuele stand. Wat zijn de kosten? Je kunt je nu inschrijven voor 6 lessen. Deze worden gegeven op 6 verschillende zaterdagen, data daarvan worden zo snel mogelijk bekend. De kosten voor deze cursus is € 175,00 p.p. Hierbij zitten eventuele reiskosten niet inbegrepen. 

Wel krijgen jullie uiteraard elke week een mooie afdruk. De beste foto van de week zullen wij afdrukken op een vergroting van A3 formaat. (De slechtste foto, daar doen wij niet aan. We kiezen alleen de mooiste)