FOTOGRAFIE CLUB

Beginners Jeugd Gevorderden Contact
De Basis / Wat gaan we doen? We gaan met een (klein) groepje bezig met fotografie. We zullen bij de basis beginnen; mensen helpen met hun camera beter te begrijpen en mooie composities leren maken. Daarnaast zullen we verschillende soorten van fotografie uitlichten en gaan doen. We gaan elkaars werk bekijken en beoordelen, zodat jullie niet alleen van ons, maar ook van elkaar kunnen leren! Wat voor camera heb je nodig voor de basis?
Elke camera die handmatig bestuurd kan worden voldoet in principe aan de eisen. 
Dit kan een spiegelreflex camera zijn, maar ook de betere compact en systeem camera's voldoen prima.
De camera moet wel digitaal zijn en (in geval van compact camera) niet ouder dan 3 jaar. De camera moet minimaal 8 megapixels hebben (om de foto te kunnen vergroten) maar met de huidige camera's kan dit geen probleem zijn.
 Wat zijn de kosten? Voor €125,00 kun je mee doen aan 6 avonden theorie uitleg & nabespreking.
Er worden optioneel praktijk dagen gehouden.
Elke week mag je ons je beste foto sturen, die wij dan op A4 printen voor je. 
Cursisten krijgen gedurende de club ook korting op afdrukken A4 en A3. Kan ik mee doen? Wij geven de beginners club voor volwassenen (vanaf 18 jaar) en is geschikt voor mensen die geen tot weinig cursussen hebben gehad. We leggen in de eerste lessen uit hoe de camera's werken, als je daar al bekend mee bent is deze cursus minder geschikt.
De jaarclub is geschikt voor mensen die dit al weten.
 Omdat we veel verschillende mensen van verschillende leeftijden in onze club hebben, proberen we op gemiddeld tempo de club te geven. Omdat de groepen niet zo groot zijn, kunnen wij ook persoonlijk aandacht geven aan de leden die dit nodig hebben!